BARBECUE  SOUS-VIDE

Vacuümgaren

Sous vide is Frans en betekent ' onder vacuüm '.

Sous vide is Frans en betekent 'onder vacuüm'. Bij deze kooktechniek wordt vacuüm verpakt voedsel gegaard in een sousvide waterbad op een exact gecontroleerde temperatuur. De constante lage temperatuur zorgt voor een gelijkmatig bereid product. Dit is een groot verschil met de klassieke garingen die een hogere omgevingstemperatuur gebruiken dan de uiteindelijke gewenste kerntemperatuur.


Ons aanbod

Rundsvlees

- Simmentaler , West Vlaamsrood , Holstein

Entrecote , cote a L'os , chateaubriand , ribeye , rosbief , ......

Varken

- Duroc , Brasvar

Varkenshaasje , varkenskroon , sparerib , ......

Lams

- Blackface , Texelaar

Lamsbout , lamsschouder , lamskroon , ......



Vraag vrijblijvend offerte aan

Op smaak van klant

©2023 grill on tour   |  Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin